Δελτίο Τύπου Ε.Ε.Δ.

Print Friendly, PDF & Email

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
42ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Αθήναι, Σεπτέμβριος 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Ελλήνων Δικονομολόγων, (από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες επιστημονικές ενώσεις νομικών της Ελλάδος), με Πρόεδρο της τον ομ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαο Κλαμαρή και με μέλη Καθηγητές Πανεπιστημίου, διακεκριμένους Δικαστές και έγκριτους Δικηγόρους, διοργανώνει εφέτος, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας, το Πανελλήνιο Συνέδριο της από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017 με γενικό θέμα: «Η ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ».
Εισηγητές στα επί μέρους θέματα κατά σειρά είναι:
1) Ο κ. Νικόλαος Κλαμαρής, Ομ. Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων.
ΘΕΜΑ: «Η προβολή των ισχυρισμών»
2) Ο κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, Δ.Ν. Δικηγόρος Αθηνών
ΘΕΜΑ: «Η απόδειξη των ισχυρισμών»
3) Η κ. Σοφία Φούρλαρη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών.
ΘΕΜΑ: «Ζητήματα διαχρονικού δικαίου»

Στις εργασίες του Συνεδρίου, που θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου «ΤΗESSALIKON GRAND» θα προεδρεύσουν κατά σειράν οι κ.κ. Δημήτριος Κράνης, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων και η κ. Καλλιόπη Μακρίδου, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, ενώ την σύνοψη των εργασιών του Συνεδρίου θα κάνει επίσης η κ. Καλλιόπη Μακρίδου.
Προβλέπεται ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) σύνεδροι, καθηγητές Πανεπιστημίου, δικαστές, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι από ολόκληρη την Ελλάδα.
Η επίσημη τελετή έναρξης 9α γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09.00.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Εμμανονήλ Μ. Γιαννακόκις
Δικηγόρος Αθηνών, Σύμβουλος – Ταμίας Ε.Ε.Λ.
ΜΕΛΗ:

Αθανάσιος Στεφόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών – Γεν. Γραμματέας Ε.Ε.Δ.
Χρυσούλα Βούζα
Δικηγόρος Καρδίτσας, Σύμβουλος-Ταμίας Δικηγορικού
Συλλόγου Καρδίτσας