42ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων – Καρδίτσα 2017

Print Friendly, PDF & Email

Το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με την συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα το διάστημα 7-10 Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα «Η νέα τακτική διαδικασία υπό το πρίσμα των θεμελιωδών αρχών της πολιτικής δίκης».

Εισηγητές θα είναι ο κ. Νικόλαος Κλαμαρής, Ομότιμος Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, με θέμα «Η προβολή των ισχυρισμών», ο κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, Δ.Ν., Δικηγόρος Αθηνών, με θέμα «Η απόδειξη των ισχυρισμών» και η κ. Σοφία Φουρλάρη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, με θέμα «Ζητήματα διαχρονικού δικαίου».
Στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν ο κ. Δημήτριος Κράνης, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, και η κ. Καλλιόπη Μακρίδου, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, η οποία θα κάνει και την σύνοψη των εργασιών του συνεδρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «THESSALIKON GRAND» στην Καρδίτσα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου συγκροτείται από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Μ. Γιαννακάκη, Δικηγόρο Αθηνών, Σύμβουλο – Ταμία Ε.Ε.Δ., και μέλη τους κ.κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών, Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Δ., και Χρυσούλα Βούζα, Δικηγόρο Καρδίτσας, Σύμβουλο – Ταμία Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Γιαννακάκη, Δικηγόρο Αθηνών (τηλ. 210-3601711 & 210-3633920) ή στον εκ των μελών της κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών (210-3839772).

EED-2017_Enimerotiko EED-2017_Programma